Predstavitev

Vrtec Dragatuš je javni vzgojno-izobraževalni zavod, ki deluje v sklopu OŠ Komandanta Staneta Dragatuš. Izvajamo javno veljavne programe za predšolske otroke od 11 meseca starosti do vstopa v šolo.

Naš vrtec ima le tri oddelke, kar pa je naša prednost. Med seboj se bolje poznamo, se vsakodnevno srečujemo s starši in jih seznanjamo, kako je njihov otrok preživel dan v vrtcu. Del našega dela lahko starši spremljajo skozi razstavljene likovne izdelke njihovih otrok na velikih panojih na hodniku.

Naša temeljna naloga je kakovostno izvajanje vzgoje, izobraževanja, nege, varstva in prehrane otrok do vstopa v šolo ter pomoč staršem pri celoviti skrbi za otroka.

Skrbimo za zadovoljevanje vseh otrokovih potreb, razvijamo njegova močna področja in s tem pozitivno samovrednotenje. Dopolnjujemo in izboljšujemo kakovost življenja družin in otrok ter ustvarjamo dobre pogoje za razvoj otrokovih telesnih in duševnih sposobnosti.

Sodelujemo z različnimi zavodi, društvi in vrtci v naši občini z namenom popestritve in bogatitve dnevnega programa in izboljšanja kvalitete življenja otrok v vrtcu.

Želimo si, da v naš vrtec prihajate z veseljem in skupaj z nami soustvarjate pogoje za razvoj in dobro počutje otrok.

                                                                                                    ošdragtuš-predstavitev                                                                                                                                                                                                                                                                          Kolektiv enote vrtca pri OŠ Dragatuš

(Visited 367 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja